Croitorie Marochinarie Botosani

Mihaela Design

Croitorie Marochinarie Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Botosani: Mihaela Design.

croitorie botosani

  Avand o tehnologie avansata si un personal cu experienta vasta, ne putem mandri cu executarea retusurilor si modificarilor la un nivel inalt, fara a exista diferente intre produsul initial si cel retusat. Pentru a ajunge la acest rezultat, produsul parcurge urmatoarele etape: descusut, calcat, recroit, cusut, calcat, verificat.
Toate aceste etape necesita foarte multa atentie, rabdare si indemanare."

  Pot crea orice tip de produs vestimentar: uniforme medicale (halate, sarafane, costume etc.), uniforme (tunici de bucatar, sorturi, fete de masa, huse de scaune, uniforme de receptioner, bell boy, ospatari, etc.), uniforme pentru saloane de infrumusetare, echipamente de lucru, camasi sau tricouri, toate customizate dupa tiparul creat special pentru dvs.

                       croitorie botosani croitorie botosani   

  Detinem si o masina de brodat cu care se pot broda suprafete plane sau tubulare din orice material textil, natural sau sintetic. De asemenea se poate broda atat pe bucati de material croite ce urmeaza a fi asamblate cat si direct pe produsul finit. Cu o simpla atingere a ecranului color, puteti sa personalizati imbracamintea, sa va decorati casa sau puteti sa demarati propria afacere de personalizare si materiale promotionale. Sistemul de iluminare naturala avansat LED-urile ofera eficace lumina naturala in zona de lucru.

                              

                              

Servicii

Hainele realizate pe comanda reprezinta de fapt exact opusul productiei de masa, opusul grabei si al hainelor altfel decat gandite si concepute pentru o anumita persoana. In acelasi timp, reprezinta cel mai inalt standard din domeniu, superlativul absolut, aflat ca potrivire cu mult deasupra hainelor „de-a gata“ si un pas mai sus decat imbracamintea pe masura.