Croitorie Marochinarie Botosani

Dovani

Croitorie Marochinarie Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Botosani: Dovani.

Din 1994 pe piata din Nord-Estul României, magazinele de îmbracaminte si incaltaminte pentru barbati Dovani au reusit sa combine eleganta, personalitatea si creativitatea pentru a oferi clientilor o linie de îmbracaminte moderna ce se distinge atât prin calitatea incontestabila a produselor, cât si prin rafinamentul acestora.

Mai mult decat atât, arta de a ne trata clientii a pornit de la scopul de multumire a cumparatorilor, si a evoluat în concordanta cu asteptarile lor, astfel încât actul de cumparare este transformat într-un adevarat moment de destindere si relaxare.

 Dovani ofera trei stiluri de tendinte vestimentare: Casual, City si Office. În fiecare sezon noua colectie capteaza admiratia prin inedit, cu o gama de produse facute pentru a atrage, la rândul lor, admiratia fata de cel ce le va purta, datorita fie aerului sofisticat si a detaliilor puse în valoare, fie simplitatii elegante si comode. 

Galerie foto