Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1

Croitorie - Retusuri - Modificari Haine Sector 1 - Retoucherie

Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1: Croitorie - Retusuri - Modificari Haine Sector 1 - Retoucherie.

Croitorie - Retusuri - Modificari Haine Sector 1 - Retoucherie

0755.123.803


Puncte de lucru

Atelier Retoucherie  Zona Dorobanti – Floreasca

Tel:  +40 755 123 803
Email: contact@retoucherie.ro
Adresa: Sc. 1, Str. Radu Beller, Nr. 19 (Punct de reper: foarte aproape de Piata Dorobanti si Piata Floreasca, pe strada cu Nuba Cafe, Murale si Utopia) 

Orar:
Retusuri,  modificari complexe si reparatii haine

de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:30
sambata intre orele 10:00 – 14:00 (inchis in perioada 15 iulie – 15 august, valabil doar pentru sambata)

Croitorie la comanda haine de dama

de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00
sambata intre orele 10:00 – 14:00 (doar cu programare)

Croitorie la comanda costume barbati

de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:30

sambata intre orele 10:00 – 14:00 (doar cu programare)


Atelier Retoucherie  Zona Baneasa – Otopeni

Tel:  +40 755 123 803
Email: contact@retoucherie.ro
Adresa: Sos. Bucuresti – Ploiesti 42 – 44 DN1. BANEASA BUSINESS TECHNOLOGY PARK – Corp B

Punct de reper: Reprezentanta Rovere, langa magazinul Mega Image

Orar:
Retusuri,  modificari complexe si reparatii haine

de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00
sambata: inchis


Despre noi


Retoucherie este un atelier de croitorie aflat in Bucuresti Sector 1, specializat in retusuri haine si in servicii de cusut si croitorie la comanda.

In atelierul nostru vei gasi o echipa cu experinta dornica sa te ajute atat pentru mici modificari cum ar fi schimbat fermoarul unei rochii sau scurtarea unei perechi de pantaloni, cat si pentru conceperea tiparului si croirea unei tinute de la 0.


La noi gasesti croitorul tau personal in Bucuresti, la care vei putea apela fara grija, ca hainele pe care le ai de modificat sa nu iasa altfel decat perfect!


Servicii

  • Croitorie - Ca parte a serviciilor oferite, Retoucherie se ocupa de confectionare rochii, bluze, pantaloni, sacouri, cat si alte obiecte vestimentare, dupa un tipar propriu sau dupa un tipar creat in functie de cerintele clientului.
  • Retusuri - De la cele mai uzuale retusuri, cum ar fi schimbat fermoar, stramtat talie sau maneca, scurtat pantaloni, reparat tiv sau schimbat captuseala, pana la reparatii speciale, Retoucherie este croitorul tau personal din Bucuresti.
  • Tipar - Cream tipare de croitorie pentru orice tip de imbracaminte (rochie, pantaloni, bluza, sacou etc.) si pentru orice gama de marimi, cat si personalizate pe dimensiunile clientului si in functie de cerintele specificate.
  • Broderie - Broderia computerizata este o modalitate eleganta si rezistenta in timp pentru promovarea brandului dvs. Putem aplica broderie pe orice tip de imbracaminte, atat pe obiecte realizate in atelierul de croitorie Retoucherie, cat si pe produsele clientului.

Retoucherie Dorobanti – Floreasca


Ai nevoie de un retus, reparatii sau modificari haine?

Vino la Retoucherie - Retusierul tau personal din Bucuresti!


Ce este Retoucherie?

Simplu... Un atelier urban de croitorie specializat in retusuri haine, modificari complexe si reparatii.


Ce poti face la Retoucherie?

In atelierul de croitorie Retoucherie vei gasi o echipa de profestionisti pregatita sa te ajute atat pentru mici retusuri precum: scurtat pantaloni, stramtat camasa, schimbat fermoarul unei fuste sau rochii sau pentru modificari mai complicate: scurtat maneca sacou, batut butoniere sacou, scurtat maneci camasa, etc cat si pentru concepere de tipare si croirea unei tinute de la 0. Va putem fi de folos in alegerea materialului, tiparului produsului de care aveti nevoie si in confectionarea si livrarea acestuia.

Retoucherie din zona Floreasca - Dorobanti este un adevarat centru de excelenta in croitorie, retusuri si reparatii haine, astfel incat multumeste chiar si cei mai pretentiosi clienti, avand totodata preturi accesibile.


Echipa noastra prezinta experinta in frumul domeniu al croitoriei pentru a va ajuta atat in micile modificari, cat si in modificarile majore ale hainelor dvs. Puteti apela fara griji la croitorul personal din Bucuresti astfel incat hainele pe care le aveti de modificat sa iasa altfel decat perfect!


 Ce ne recomanda?

Preturile competitive, echipa de retusieri si croitori profesionisti, standardul ridicat al calitatii sunt cele trei ingrediente principale care ne definesc munca.


A alege un atelier de croitorie specializat in reparatii haine este un lucru foarte important. Pe langa alegerea unui atelier trebuie sa tinem cont de multe alte aspecte: personal cu experienta, materiale si accesorii de calitate si rapiditate in executie.


Toate aceste lucruri ne diferentiaza pe noi, cei de la Atelier Retoucherie, si tot astfel reusim sa fim alegerea ideala din viata dumneavoastra.


Retoucherie Baneasa – Otopeni


Atelierul Retoucherie Baneasa este o croitorie renumita din sectorul 1 Bucuresti, situata in cladirea de birouri BANEASA BUSINESS TECHNOLOGY PARK - Corp B, langa reprezentanta de mobila Tandem si centrul medical Sanador.


Retoucherie este un adevarat Centru de Excelenta in croitorie, retusuri si reparatii haine, care acopera prin serviciile sale zonele: Sisesti, Baneasa - Otopeni, Erou Iancu Nicolae si Pipera.

Retoucherie, a reinventat conceptul ATELIER DE CROITORIE URBAN, locul potrivit in care vei gasi serviciile de care ai nevoie.

Annual ne trec pragul peste 5000 de clienti, care solicita diferite servicii de croitorie retus din care: peste 900 clienti - modificari costume (scurtat maneci sacou, camasa, stramtat talie pantalon); peste 1200 clienti - modificari rochii (scurtat, stramtat talie, schimbat fermoar); peste 3.000 clienti modificari si reparatii complexe haine.

Peste 99% clienti multumiti conform recomandarilor primite pe google si nu numai, ne situeaza in topul atelierelor de croitorie din Bucuresti.


Preturi

Pentru mai multe informatii legate de preturi si servicii, accesati linkul de mai jos!