Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1

Echipa Retoucherie – Atelier de croitorie si retus

Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 1: Echipa Retoucherie – Atelier de croitorie si retus.

Retoucherie este un atelier de croitorie aflat in sector 2, zona Floreasca specializat in retusuri haine si in servicii de cusut si croitorie la comanda.

In atelierul nostru vei gasi o echipa cu experinta dornica sa te ajute atat pentru mici modificari cum ar fi schimbat fermoarul unei rochii sau scurtarea unei perechi de pantaloni, cat si pentru conceperea tiparului si croirea unei tinute de la 0. La noi gasesti croitorul tau personal in Bucuresti la care vei putea apela fara grija ca hainele pe care le ai de modificat vor fi iesi altfel decat perfect!

“Fabrica de mostre” se adreseaza clientilor nostri, agentii de publicitate sau companii de marketing care au nevoie de un produs tip mostra pentru a fi prezentat clientilor finali. Putem crea orice tip de produs vestimentar: uniforme medicale (halate, sarafane, costume etc.), uniforme Horeca (tunici de bucatar, sorturi, fete de masa, huse de scaune, uniforme de receptioner, bell boy, ospatari, etc.), uniforme pentru saloane de infrumusetare, echipamente de lucru, camasi sau tricouri, toate customizate dupa tiparul creat special pentru dvs.

Produsele noastre pot fi personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer. Ai nevoie de uniforme pentru angajatii tai? Te putem ajuta de la alegerea materialelor, tiparul produselor, pana la confectionarea si livrarea produselor. Indiferent de nevoile tale, noi gasim solutii adaptate cerintelor si bugetului tau!

 

Servicii

Mai jos aveti o lista cu servicii si preturi orientative pentru:

✿ RETUSURI BARBATI - FEMEI: 
★ Scurtat pantalon (tiv cu rejansa): 20 lei
★ Scurtat pantalon (tiv simplu): 15 lei
★ Scurtat jeans: 30 lei
★ Scurtat fusta scurta: 10 -15 lei
★ Scurtat fusta lunga : 20 -40 lei 
★ Inlocuit fermoar, fusta/ pantalon: 20 lei
★ Inlocuit fermoar geaca: 20 - 30 lei 
★ Scurtat maneci sacou: 25 lei
★ Stramtat/ Largit - fusta/ pantalon: 20- 25 lei

✿ CROITORIE FEMEI:
★ Fusta scurta: 40 lei
★ Fusta lunga: 60 lei
★ Rochie zi: 80 lei
★ Rochie seara (in functie de model ): 150 -250 lei 
★ Pantalon: 50 lei 
★ Bluza: 45 lei 

✿ PERDELE:
★ Rejansa perdea: 8 lei/ ml
★ Rejansa draperie: 8 lei/ ml
★ Calcat: 10 lei

✿ LENJERIE DE PAT:
★ Simpla (1 persoana) 60 -80 lei
★ Dubla (2 persoane) 80 - 100 lei