Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 2

Echipa Retoucherie – Atelier de croitorie si retus

Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 2: Echipa Retoucherie – Atelier de croitorie si retus.

Retoucherie
Atelier Croitorie | Retusuri haine | Servicii de cusut | Croitorie la comanda
0755.123.803

Retoucherie este un atelier de croitorie aflat in sector 2, zona Floreasca specializat in retusuri haine si in servicii de cusut si croitorie la comanda.

In atelierul nostru vei gasi o echipa cu experinta dornica sa te ajute atat pentru mici modificari cum ar fi schimbat fermoarul unei rochii sau scurtarea unei perechi de pantaloni, cat si pentru conceperea tiparului si croirea unei tinute de la 0. La noi gasesti croitorul tau personal in Bucuresti la care vei putea apela fara grija ca hainele pe care le ai de modificat vor fi iesi altfel decat perfect!

atelier croitorie sector 1

Croitorie rochii la comanda
Confectionam la comanda rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de petrecere sau rochii pentru evenimente speciale (cununie, nunta, botez, etc).

Fie ca va doriti o rochie creata dupa un model propriu (poza, schita etc), fie ca va doriti sa realizam tiparul de croitorie special pentru dvs., va stam, cu mare drag, la dispozitie.

La Retoucherie, veti gasi o echipa mereu cu zambetul pe buze, formata din designeri, croitori, modelieri si confectioneri cu experienta. Suntem gata oricand sa satisfacem si cele mai exigente dorinte in materie de design si creatie vestimentara cap coada, de dama.

atelier croitorie sector 1

Fabrica de mostre” se adreseaza clientilor nostri, agentii de publicitate sau companii de marketing care au nevoie de un produs tip mostra pentru a fi prezentat clientilor finali. Putem crea orice tip de produs vestimentar: uniforme medicale (halate, sarafane, costume etc.), uniforme Horeca (tunici de bucatar, sorturi, fete de masa, huse de scaune, uniforme de receptioner, bell boy, ospatari, etc.), uniforme pentru saloane de infrumusetare, echipamente de lucru, camasi sau tricouri, toate customizate dupa tiparul creat special pentru dvs.

Produsele noastre pot fi personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer. Ai nevoie de uniforme pentru angajatii tai? Te putem ajuta de la alegerea materialelor, tiparul produselor, pana la confectionarea si livrarea produselor. Indiferent de nevoile tale, noi gasim solutii adaptate cerintelor si bugetului tau!

Servicii

✿ RETUSURI BARBATI - FEMEI:
★ Scurtat pantalon: de la 25 lei
★ Scurtat jeans: de la 28 lei
★ Scurtat fusta/ rochie: de la 25 lei
★ Inlocuit fermoar, fusta/ pantalon: de la 28 lei
★ Inlocuit fermoar geaca: de la 50 lei
★ Scurtat maneci sacou: 45 lei
★ Stramtat/ largit - fusta/ pantalon: de la 35 lei
★ Scurtat maneci camasa: de la 40 lei

✿ CROITORIE FEMEI:
★ Fusta simpla: de la 120 lei
★ Rochie simpla: de la 240 lei
★ Rochie de ocazie: de la 750 lei
★ Rochie de mireasa: de la 1500 lei
★ Sacou: de la 280 lei
★ Pantalon: de la 220 lei
★ Bolero: de la 120 lei
★ Bluza: de la 160 lei

✿ CROITORIE BARBATI:
★ Camasa: de la 250 lei
★ Vesta: de la 280 lei
★ Pantalon: de la 290 lei
★ Sacou: de la 960 lei
★ Costum (2 piese): de la 1.190 lei
★ Costum Smoking: de la 1.490 lei
★ Palton: de la 280lei
★ Pantalon: de la 950 lei
★ Brau smoking: de la 180 lei
★ Papion: de la 160 lei

✿ PERDELE:
★ Perdea: 10 lei/ ml
★ Draperie: 15 lei/ ml
★ Calcat: 10 lei

✿ LENJERIE DE PAT:
★ Simpla (1 persoana): de la 60 lei
★ Dubla (2 persoane): de la 90 lei