Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 3

Atelier Croitorie Sector 3

Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 3: Atelier Croitorie Sector 3.

Casa de moda Ella va ofera o gama larga de rochii de mireasa direct din stoc si executa la comanda orice model de rochie pentru mireasa. 

Casa de moda ELLA s-a nascut din pasiune si din dorinta de a satisface dorintele viitoarelor mirese (chiar si celor mai exigente dintre ele)  in a-si confectiona tinuta mult visata...rochia de mireasa impreuna cu accesoriile potrivite. Timpul a trecut...iar noi am crescut intr-un brand, care pana in momentul de fata am respectat dorintele tuturor mireselor, si niciodata nu am dat inapoi indiferent cat de grea a fost crearea vreunei rochii de mireasa sau de ocazie. Pana in ziua de astazi nu am avut vreun client nemultumit. Aceasta este cartea noastra de vizita. Pentru acest lucru trebuie sa multumim oamenilor care intampina clientii din primul moment care intra in magazinul nostru, cei care stiu sa comunice cu clientii si cel mai important stiu sa asculte clientii, si celor care duc cererile la bun sfarsit, designerii si croitorii nostrii cu care colaboram, cei care au perfectionat crearea rochiilor de mireasa si de ocazie intr-o arta.