Croitorie Marochinarie Cehu Silvaniei

Offensive

Croitorie Marochinarie Cehu Silvaniei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Cehu Silvaniei: Offensive.

Offensive este o firma de tricotaje situata in SATU MARE- ROMANIA unde este locatia noastra principala. Avem de asemenea un punct de lucru situat in CEHU SILVANIEI-ROMANIA. Suntem producatori de tricotaje din anul 2000 , in special pulovere pentru femei, barbati si copii fabricate din fire de calitate excelenta importate din Italia, Franta si Germania. Putem asista clientii nostri in marketing, aprovizionare materiale si accesorii locale sau importate, si in logisitica.

Putem dezvolta si produce pulovere in functie de cererea clientului sau in functie de poloverele alese din colectia noastra, care este dezvoltata de designerii nostrii in fiecare an si pentru fiecare sezon.

Cu mai mult de 100 de tehnicieni, 10 ani de experienta matura in ceea ce priveste controlul calitatii si interpretarea cerintelor clientilor Offensive va ureaza bun venit pentru a stabili o relatie de afaceri prietenoasa si pe termen lung cu noi.

Liniile nostre principale de pulovere – tricotate variaza de la finetea 5, la 7-8, sau chiar 10-12. Firele noastre cele mai folosite sunt combinatii de fibre de lana, lana-acrilice, acrilice, bumbac, bumbac-acrilice, poliester, materiale combinate, vascoza, matase artificiala si fire metalice.

Capacitatea noastra de productie a ajuns la 30 000 de pulovere pe luna din care 100% sunt exportatate catre tari din Europa respectiv Germania, Franta, Italia, Danemarca si UK.

Offensive Satu Mare a castigat o buna reputatie in materie de calitate , servicii, pret cat mai redus competitiv si de organizare a relatiei cu clientii. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in limba romana, engleza sau italiana.

Galerie foto