Croitorie Marochinarie Constanta

Croitorie Constanta

Croitorie Marochinarie Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Constanta: Croitorie Constanta.

Ne propunem sa indeplinim latura creativitatii a modei prin creatii proprii si prin ajustari la preturi competitive. Astfel, daca cautati o rochie de seara, de ocazie sau de bal, ori aveti nevoie de modificari de croitorie sau variatii de stil complexe aduse hainelor dvs, va asteptam sa ne pasiti pragul atelierului nostru din Constanta si va asiguram ca hainele dvs vor fi in maini sigure si capabile. Moda este despre a fi fericit! Fericirea noastra se afla in bucuria lucrului bine realizat si in emotia efortului creativ.

Vrei ca prin modul vestimetar sa iesi in evidenta, nu ostentativ dar suficient cat sa atragi privirile celor din jur ? Vrei ca hainele tale sa inspire incredere, individualitate si o prezenta puternica ? Atelier Ella ofera atat servicii de consiliere in privinta tesaturilor, modelelor si culorilor celor mai potrivite in concordanta cu tendintele existente, cat si servicii de croitorie. Mentinerea unui aspect vestimentar impecabil este un aspect important al vietii oricarui om preocupat de imaginea sa.

Executam imbracaminte facuta la comanda: rochii de seara, tinute pentru ocazii speciale, accesorii vestimentare, costume, uniforme, etc. Alte servicii de croitorie: scurtare pantaloni; orice tip de tiv; mansete; fermoare; modificari de baza; plus toate elementele de baza traditionale de croitorie.

Mai presus de orice trend este stilul propriu. Tendintele din moda se afla intr-o armonie cu schimbarea continua in care societatea se afla, fiind influentate de creativitatea designerilor, de inovatii tehnologice si de tendinte socio-culturale. Si pentru ca simtim tot mai des nevoia de schimare imbratisam ce este nou fara a sta prea mult pe ganduri. Este fara indoiala un lucru pozitiv, insa chiar ne regasim in toate schimbarile propuse de lumea modei la fiecare interval de 6 luni? Probabil ca nu. Daca nu adoptam imediat ce este – in trend – devenim brusc – out of fashion – ? Nicidecum. Moda inseamna schimbare, iti doresti asta? E perfect! Moda inseamna exprimare. Te completeaza acel stil nou? Daca nu, nu e nimic in neregula sa nu-l adopti, pentru ca moda este in primul rand despre tine.