Croitorie Marochinarie Galati

Atelier Croitorie Galati - Paradisul Rosu Regal

Croitorie Marochinarie Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Galati: Atelier Croitorie Galati - Paradisul Rosu Regal.


Atelier Croitorie Paradisul Rosu Regal
Atelier de creatie si confectii dama
Comanda - Modificari - Retusuri
0745.077.576


Toate tinutele create de noi sunt realizate 100% in Romania si sunt perfecte pentru orice eveniment sau ocazie si nu facem niciodata exceptii cand vine vorba de calitatea produselor noastre. Suntem prietenosi cu mediul inconjurator, nu facem risipa de material si garantam ca vei fi o clienta multumita. Materialele noastre sunt alese cu foarte multa atentie si tact, astfel toate broderiile, modelele si impletiturile reprezinta o adevarata dovada a recunostintei noastre pentru piese de imbracaminte de cea mai buna calitate.

Toate tinutele realizate in Paradisul Rosu Regal respecta cele mai noi tendinte si sunt facute special pentru a putea fi purtate in functie de sezon.

rochi femei galati

Tehnicile noastre de coasere sunt moderne si garantam ca tinuta pe care o cumperi va fi alaturi de tine pentru foarte mult timp si se va mentine foarte bine chiar si daca nu va fi purtata.

rochii dama galati

Mai mult decat atat, folosim utilaje de generatie noua iar in curand vom prezenta colectia de costume bussiness din stofa 100% lana colectia VITALE BARBERIS CANONICO.

croitorie dama galati.jpg