Croitorie Marochinarie Targoviste

Atelier Croitorie Targoviste

Croitorie Marochinarie Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Targoviste: Atelier Croitorie Targoviste.

Oferim servicii de croitorie pe comanda pentru urmatoarele articole de vestimentatie:

  • Croitorie pentru femei: fuste, bluze, rochii, compleuri, pardesie, mantouri si reparatii de articole vestimentare.
  • Croitorie pentru barbati: pantaloni, sacouri, costume, pardesie, paltoane si reparatii de articole vestimentare.
  • Croitorie pentru copii: pantaloni, veste, sacouri, costume, si reparatii de articole vestimentare.

Servicii

SERVICII DE CROITORIE PE COMANDA

Daca sunteti nemultumiti de confectiile barbatesti din magazinele de specialitate, create dupa masuri standardizate ce nu va avantajeaza, cu finisaje sub asteptarile dumneavoastra, aveti nevoie de un costum pe comanda.

Modelele de costume barbatesti pe care vi le propunem sunt: smoking; costume la un rand de nasturi cat si la doua randuri; costum cu buzunar dublu; costum cu guler tip tunica; costum cu rever sau clape de buzunar drepte sau rotunde. La solicitarea dumneavoastra, realizam orice alt model dorit atat la costume cat si la orice componenta a acestora: pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

In Atelierul de Croitorie Anghel Constantin va implicati activ in conceperea produsului dorit, pe care il vom crea respectand intocmai specificatiile dumneavoastra. In functie de model si destinatia costumului, alegem impreuna materialul. Acesta poate fi propus de echipa noastra sau ne va fi pus la dispozitie de catre dumneavoastra. Este esential ca inaintea cumpararii materialului sa ne contactati pentru a va mentiona lungimea si latimea necesara.

In realizarea pe comanda a tinutei, este necesar sa parcurgeti urmatorii trei pasi:

  • Trimiteti masura - si veti fi contactat in maxim 48h pe email sau la telefon pentru a stabili detaliile probei.
  • Proba unica - mesterul croitor Anghel Constantin va va asista personal in realizarea singurei probe necesare. Veti proba un mulaj dupa care se va realiza produsul final. Stabilim materialul dorit, discutam accesoriile si detaliile, pretul, precum si termenul de realizare a comenzii.
  • Comanda finalizata - va prezentati personal sau printr-un reprezentant la sediul nostru pentru a prelua comanda. Livrarea se poate face si prin curier contra unei sume comunicate anterior.

     

Ca urmare a experientei acumulate in timp si a tiparelor perfectionate, produsele comandate pot fi realizate cu un efort minim din partea dumneavoastra. Satisfactie garantata!