Croitorie Marochinarie Targoviste

Atelier Croitorie Targoviste

Croitorie Marochinarie Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Targoviste: Atelier Croitorie Targoviste.

 

Experienta maistrului croitor Anghel Constantin a debutat in anul 1970 cand s-a inscris la cursurile scolii de croitorie din Targoviste. La scurt timp, a inceput sa realizeze intr-un atelier modest primele perechi de pantaloni barbatesti creati pe comanda pentru o clientela restransa. Din 1979, desi cel mai tanar maistru croitor al Intreprinderii Mestesugaresti Sarguinta din Targoviste, Anghel Constantin coordoneaza pana in 1989 echipa de croitori ce realiza confectii textile si pielarie pentru barbati. La inceputul anilor '90, alaturi de familie si de o echipa restransa de croitori cu experienta, Anghel Constantin deschide propriul atelier de confectii pentru barbati. In scurt timp a reusit sa isi atraga o clientela consistenta care si in prezent comanda si recomanda altor clienti Atelierul de Croitorie Anghel Constantin.

DE LA SCHITA LA COSTUMUL BARBATESC IMPECABIL

Ceea ce purtam reprezinta o prelungire a sinelui, un mod de a ne pune in valoare personalitatea.

Atunci cand purtati un costum, confortul va este conferit atat de maiestria croitorului de a va respecta trasaturile si linia corpului cat si de modul in care modelul, materialul si detaliile folosite va pun in valoare personalitatea.

Croitoria pe comanda, prin comparatie cu cea de serie care foloseste tipare standard, presupune sa realizezi produse care corespund cerintelor individuale ale clientului. Tiparul folosit la croirea materialului este personalizat in functie de constitutia dumneavoastra. Fiecare costum realizat de Anghel Constantin, fie ca este de zi, pentru o ocazie speciala sau intalnire de afaceri, este unic.

Pentru noi, costumul barbatesc impecabil este cel rezultat in urma implicarii dumneavoastra directe in realizarea lui. De aceea, pentru orice comanda, primul pas pe care il facem este sa va solicitam masurile si sa discutam impreuna despre materialul, modelul, accesoriile costumului si despre evenimentul la care doriti sa il purtati.

Urmatorul pas este sa croim materialul si sa unim componentele viitorului costum. Prin combinarea cusaturilor realizate manual cu tehnologia de specialitate, vom realiza un produs pe care il veti purta cu placere o perioada indelungata de timp.

 

Servicii

SERVICII DE CROITORIE PE COMANDA

Daca sunteti nemultumiti de confectiile barbatesti din magazinele de specialitate, create dupa masuri standardizate ce nu va avantajeaza, cu finisaje sub asteptarile dumneavoastra, aveti nevoie de un costum pe comanda.

Modelele de costume barbatesti pe care vi le propunem sunt: smoking; costume la un rand de nasturi cat si la doua randuri; costum cu buzunar dublu; costum cu guler tip tunica; costum cu rever sau clape de buzunar drepte sau rotunde. La solicitarea dumneavoastra, realizam orice alt model dorit atat la costume cat si la orice componenta a acestora: pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

In Atelierul de Croitorie Anghel Constantin va implicati activ in conceperea produsului dorit, pe care il vom crea respectand intocmai specificatiile dumneavoastra. In functie de model si destinatia costumului, alegem impreuna materialul. Acesta poate fi propus de echipa noastra sau ne va fi pus la dispozitie de catre dumneavoastra. Este esential ca inaintea cumpararii materialului sa ne contactati pentru a va mentiona lungimea si latimea necesara.

In realizarea pe comanda a tinutei, este necesar sa parcurgeti urmatorii trei pasi:

  • Trimiteti masura - si veti fi contactat in maxim 48h pe email sau la telefon pentru a stabili detaliile probei.
  • Proba unica - mesterul croitor Anghel Constantin va va asista personal in realizarea singurei probe necesare. Veti proba un mulaj dupa care se va realiza produsul final. Stabilim materialul dorit, discutam accesoriile si detaliile, pretul, precum si termenul de realizare a comenzii.
  • Comanda finalizata - va prezentati personal sau printr-un reprezentant la sediul nostru pentru a prelua comanda. Livrarea se poate face si prin curier contra unei sume comunicate anterior.

     

Ca urmare a experientei acumulate in timp si a tiparelor perfectionate, produsele comandate pot fi realizate cu un efort minim din partea dumneavoastra. Satisfactie garantata!

Galerie foto