Croitorie Marochinarie Arad

Croitorie,Retusuri

Croitorie Marochinarie Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Arad: Croitorie,Retusuri.

Ma numesc Cristina Tomescu, iar experienta mea in croitorie este data de foarte multi ani in care am lucrat in Bucuresti cu mai multi designeri vestimentari: Lena Criveanu, Iris Serban, precum si de colaborari cu mai multe vedete: Anda Adam, Inna, Laura Cosoi si multi altii, dar si o scurta colaborare cu cunoscutul critic de moda Alin Galatescu.

Ma simt mandra ca activitatea mea este apreciata si multumesc domnului Gheorghe Deliu pentru colaborare, dar mai ales pentru recomandarea dansului, ca specialist in acest domeniu: "Am comandat recent una din cartile senzoriale pe care le confectioneaza d-na Cristina Tomescu pentru un proiect la universitate si am constatat ca aceste carti sunt foarte utile atat pentru dezvoltarea senzoriala a copiilor sanatosi cat si pentru terapia senzoriala a copiilor cu handicap (Autism, sindrom Down, etc.). Recomand cu incredere cartile senzoriale tuturor parintilor care doresc o dezvoltare armonioasa a copiilor lor cat si specialistilor care se ocupa de integrarea senzoriala a copiilor cu handicap."

Confectionez la comanda carte textila cu multe activitati de motricitate fina atat pentru copilasi mici cat si pentru copilasi mai mari. 30 cm / 30cm.Are 5 file,8 pagini cu activitati...pe coperta e scris numele,iar ultima pagina,respectiv coperta este goala.
Cartile senzoriale pentru copii realizate din materiale textile sunt un ajutor foarte bun la inceputul calatoriei lor prin lume. Culorile contrastante, texturile variate precum si activitatile de pe fiecare pagina determina copilul sa atinga, sa simta si sa invete. Cartile senzoriale sunt un mediu excelent pentru a introduce cuvinte, concepte, senzatii si texturi noi.

Pe fiecare pagina, cartile senzoriale ofera cate o activitate menita sa ajute la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, a muschilor mici ai mainii, a comunicarii si a limbajului. Copilul tau se va obisnui de la inceput cu ideea de a “citi” carti oriunde se afla.

Iar cel mai important, cartile senzoriale iti ofera ocazia tie ca parinte sa petreci timp de calitate cu bebelusul tau. Pret 100 lei+ taxe postale...termen de executie si livrare 7-10 zile lucratoare...avans 50%

Galerie foto