Cele mai bune materiale pentru hainele de copii

Cele mai bune materiale pentru hainele de copii

cele_mai_bune_materiale_pentru_hainele_de_copiiExista o varietate vasta de materiale care sunt potrivite pentru realizarea hainelor pentru copii. Siguranta si confortul ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate atunci cand alegi materialul pentru hainele celor mici. Usurinta cu care se ingrijeste materialul respectiv, ar trebui sa fie un alt aspect de care sa tii cont atunci cand alegi materialul.

Satinul, tafta si tulul pot fi folosite pentru a face haine de ocazie pentru copii, dar nu sunt practice pentru hainele de zi cu zi pentru copii. Aceste materiale necesita ingrijire speciala si nu sunt la fel de confortabile ca materialele pe baza de bumbac; de asmenea, aceste materiale ard destul de usor, iar in cazul in care se afla in apropierea unei flacari sunt predispuse la aprindere.

Pentru hainele de zi cu zi pentru copii, cel mai indicat ar f sa ramai la materiale mai sigure si mai usor de intretinut, precum bumbacul si poliesterul.

Catifeaua cord, moale si fina est perfecta pentru salopete durabile pentru cei mici. Pantalonii de catifea cord pot fi atat din bmbac 100% cat si din amestec de bumbac cu poliester.

Postavul de inalta calitate este o tesatura d ebaza pentru tot felul de articole de ibracaminte pentru copii; este foarte usor de cusut si disponibil atat din bumbac 100%, cat si din amestecuri de bumbac si poliester. Acest material calsic vine in numeroase culori vesele.

Din terry, o panza versatila, poti face haine si salopete moi pentru bebelusi si copii. Printurile de bumbac pot face rochii fermecatore si sunt si usor de cusut.

Confortabila lana de poliester, sau fleece, este ideala pentru haine groase si accesorii moi, precum specile, manusile cu un deget si bavetele. Fleece-ul este foarte usor de cusut, nu se desirasi este usor de taiat. De asemenea exista numeroase modele de paturi pentru copii realizate din fleece care nu necesita coasere.