Croitorie Marochinarie Bacau

Mary Fashion

Croitorie Marochinarie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bacau: Mary Fashion.

Vrei o tinuta speciala ?!
Vrei sa fii remarcata ?!

Vino la “Mary Fashion” sa iti transformi visul in realitate !!!

Atelier croitorie la comanda pentru doamne si domnisoare. Croitoria " Mary Fashion " efectueaza la comanda ( cu materialul si accesoriile clientului ) articole vestimentare deosebite, rochii de mireasa, rochii de ocazie, tinute de zi, tinute office, tinute pentru gravidute. Ofera consiliere in alegerea modelului, materialului cat si accesoriizarea fiecarei tinute in functie de stil si personalitate. Articolele vestimentare pot fi realizate pentru fiecare anotimp.

Calitatea ireprosabila a produselor noastre ne obliga sa lucram in serie mica si unicat. Noi nu cumparam ieftin ca sa vindem scump, tot ceea ce vezi a fost creat de noi, la noi in atelier. Nu lucram pe banda rulanta si fiecare produs este cu adevarat unic. Este modul nostru de a ne respecta clientul care ne-a trecut pragul, pentru ca stim ca isi doreste ceva unic si de calitate si de aceea ne-a ales pe noi. Daca nu ai gasit ceva sa-ti placa, daca vrei ceva special, ceva traznit sau ceva cu adevarat unic, daca vrei ceva de bun gust si de calitate, daca nu vrei designeri cu fite care sa-ti impuna ce sa porti, chiar de nu-ti vine bine….vino la noi. Va stam la dispozitie cu un personal cu peste 15 de ani experienta in croitorie. Lucram orice material, orice model la calitate foarte inalta. Ne puteti gasi in Bacau pe strada Alecu Ruso nr 40, unde va stam la dispozitie pentru orice informatii.

Galerie foto