Croitorie Marochinarie Beius

Croitorie Beius

Croitorie Marochinarie Beius reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Beius: Croitorie Beius.

Suntem o echipa cu experienta,avand in spate peste 30 de ani in domeniul croitoriei si a confectiilor.
Ne desfasuram activitatea in atelierul situat in municipiul Beius,pe strada Aleea Motilor,bl AN 10 vis-a-vis de statuia vanatorului de munte. Daca sunteti in cautarea unui costum popular la un pret avantajos contactati-ne!

Portul popular romanesc indeplineste caracteristici asemanatoare cu cel al popoarelor din Peninsula Balcanica, diferentele fiind cele ce amanunte decorative si colorit. Pe parcursul anilor structura si componentele costumului popular romanesc si-au pastrat nealterate caracteristicile esentiale. Confectionarea costumului popular romanesc a pornit de la materii prime produse in gospodariile taranilor dar a evoluat odata cu trecerea timpului. Portul popular are aceeasi structura pe tot teritoriul tarii dar se deosebeste de la o regiune la alta prin amanunte cum ar fi croiul, forma si culoarea.


PROFESIONALISM SI EXPERIENtA!

Servicii

Pe langa confectionarea de costume populare va oferim si alte servicii de croitorie. Majoritatea persoanelor cumpara articole textile din comert. Dar nu de putine ori se intampla ca haina pe care ai cumparat-o sa nu ti se potriveasca exact asa cum ti-ai dorit. O haina bine croita trebuie sa se potriveasca persoanei care o poarta, sa ascunda micile defecte si sa scoata in evidenta calitatile acesteia, aici va putem ajuta noi. Atelierul nostru de croitorie  confecioneaza, retuseaza sau modifica imbracaminte la cele mai accesibile preturi!