Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 6

Atelier Croitorie Sector 6

Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Bucuresti-Sector 6: Atelier Croitorie Sector 6.

Atelierul Alexandru Ciucu a luat fiinta ca urmare a unei bogate traditii si experiente in domeniul costumului barbatesc, dar si din dorinta de a aduce pe piata din Romania o contributie in educatia stilului vestimentar masculin. Prima intalnire cu arta croitoriei am avut-o prin intermediul bunicii mele, tatal meu continuand traditia.

El si-a inceput cariera in fosta fabrica cunoscuta sub numele de APACA, specializandu-se pe costume barbatesti. In anul 2000 am infiintat impreuna brandul “Tata si fiul” care este astazi un brand de succes. Pentru a-mi aprofunda specializarea am urmat in anul 2001 cursurile institutului de moda “Carlo Secoli”, iar in 2007 ale institutului “Marangoni”, ambele din Milano. Una dintre expresiile cele mai rafinate ale stilului vestimentar masculin o regasesc in designul renumitelor costume la comanda, carora le dedic la atelier toata grija pentru detaliu,pornind de la tesaturi si pana la accesoriile finale.

Sunt mandru ca am reusit sa fac din acest atelier un reper in eleganta masculina, din 2009 primind recunoasterea Casei Regale a Romaniei prin titlul de furnizor oficial care mi-a fost acordat. In acelasi an am inceput sa prezint colectiile mele anuale la Bucuresti, iar din 2012 pentru prima data si in afara tarii, la Hotel de Paris in Monte-Carlo.

Eu si echipa mea va putem oferi consultanta specializata, menita sa va indrume catre cea mai buna alegere a unei tinute, in functie de o serie de criterii cum ar fi: evenimentul la care participati, trasaturile fizice, preferintele personale, ultimele tendinte, etc. Odata cu noua colectie “Lady vs Gentleman 2013″ am lansat si o linie de costume office si ceremonie destinata doamnelor. Prin urmare, va astept cu drag in atelierul meu unde veti gasi o atmosfera calda si primitoare alaturi de o cafea buna.

Servicii