Croitorie Marochinarie Giurgiu

Croitorie Giurgiu

Croitorie Marochinarie Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Giurgiu: Croitorie Giurgiu.

Rochii de ocazie in Giurgiu si Bucuresti

Pana in prezent si-a incantat clientii cu colectii veritabile de rochii de mireasa si rochii de seara. Ne-am facut cunoscute creatiile prin numeroase prezentari si targuri de moda la care am participat, valorificand materiale nobile ca: voaluri, brocarturi, dantele, taftale matasuri naturale. Casa de moda realizeaza atat creatii unicat la comanda (modelul nosru sau al dvs.) cat si rochii care pot fi gasite in magazine din toata tara.

 

Rezultatul final este obtinut prin profesionalism si pasiune de catre designerul Mirela Gutu impreuna cu echipa de creatie, adaptand cerintele clientelei in functie de model, gama de masuri, de culori si de materiale. Intr-un permanent proces creativ echipa noastra realizeaza modele unice, pentru ca fiecare client sa-si contureze o personalitate distincta, eleganta printr-un stil clasic-modern.

 

Modelele elegant clasice sunt innoite in fiecare sezon in functie de tendintele modei si sunt innobilate cu,broderii cusaturi manuale, paiete, margele, cristale Svarowski in combinatii surprinzatoare si unice de materiale si culori. Tinute de seara si de ocazie pentru femei inclusiv rochii de mireasa; colectiile sunt realizate din materiale nobile: voaluri, brocarturi, dantele, taftale, matasuri naturale; rochiile de seara sunt foarte elegante, cu o tesatura deosebita, si larga varietate de culori. Rochii de mireasa sau rochii cocktail, de zi sau ocazie, rochii de seara sau rochii mireasa.

Faver reprezinta calitate, atitudine si elegananta!