Croitorie Marochinarie Medias

MEDIMPACT

Croitorie Marochinarie Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Medias: MEDIMPACT.

S.C. Medimpact S.A. Medias a luat fiinta la data de 29 iunie 1881 sub forma unui atelier de tabacarie vegetala in orasul Medias, proprietatea lui Samuel Karres senior. La inceput in acest atelier lucra un numar de 3 salariati din care un muncitor calificat, unul necalificat si un ucenic.

In anul 1932 incepe fabricarea pieilor pentru fete lac, pentru ca in anul 1933 sectia de tabacarie sa se mareasca, iar denumirea intreprinderii sa se schimbe in “Samuel Karres fabrica de piele pe actiuni”. in perioada ce a urmat pana in anul 1938 s-a continuat cu inzestrarea intreprinderii ajungandu-se in acest an ca intreprinderea sa dispuna de 504 masini si agregate, capitalul social ridicandu-se la suma de 25 milioane lei, productia anuala fiind de 641 tone total talpa si 58000 mp fete, echivalent cu o valoare a productiei globale de peste 12,5 milioane lei.

In anul 1951 luna aprilie, denumirea intreprinderii se schimba in I.I.S. 8 Mai, fabrica de piele si incaltaminte, denumire pastrata pana in anul 1991, cand dupa revolutia din decembrie 1989, s-a transformat in S.C. Medimpact S.A. Medias.

incepand cu anul 1997 s-au pus bazele si se aplica cu rigurozitate prevederile standardului ISO 9001.

DOMENII DE ACTIVITATE
Incaltaminte
Capacitate lunara 12.000 perechi
Sisteme de confectie IL (incaltaminte lipita), CB (cusut prin brant), IT (incaltaminte tubulara), IJ (talpa injecatata direct pe fata).
Traditie - utilizand o gama variata de modele de cusaturi manuale, in domeniul productiei de mocasini avem cea mai veche traditie din Romania;
- beneficiem de asemenea de serviciile unui Departament de Creatie.
Produse principale -Incaltaminte militara, protectie si securitate, casual, mocasini, echitatie

Articole echitatie
Capacitate lunara 300 sei si 2000 accesorii
Produse principale: articole echitatie, intreaga gama de de sei si harnasamente specifice pentru sarituri, dresaj si agrement, imbinand traditia si experienta a trei generatii de tehnicieni, articole vanatoare, marochinarie.
Asiguram - Produse la standarde inalte de calitate si livrari la termen

Principali clienti: - Germania, Italia, Danemarca, Franta, Olanda, Rusia.

Suntem in permanenta preocupati de dezvoltarea productiei, fiind interesati in stabilirea unor contacte de colaborare, asociere, parteneriate, etc.

Pentru orice alte informatii despre produsele noastre, suntem la dispozitia Dvs.

Servicii

Confectionare incaltaminte;

- militara

- protectie si securitate

- mocasini

- casual

- echitatie

Articole echitatie

- intreaga gama de sei

- harnasamente

- articole vantatoare

Galerie foto