Croitorie Marochinarie Ploiesti

Edera Design

Croitorie Marochinarie Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Ploiesti: Edera Design.

Suntem croitori. Si facem Croitorie din pasiune. Lucram si serie mica , de aceea produsele confectionate de Croitorie Edera Design Textil srl  sunt unicat.
Este modul nostru de a ne respecta clientul care ne-a trecut pragul, pentru ca stim ca isi doreste ceva unic si de calitate, si de aceea ne-a ales pe noi: Croitorie Edera Design Textil .
Croitorie Edera Design Textil  ofera servicii de croitorie pe comanda pentru urmatoarele articole de vestimentatie:
- Croitorie pentru femei: fuste, bluze, rochii, compleuri, pardesie, mantouri si reparatii de articole vestimentare.
Croitorie pentru barbati: pantaloni, sacouri, costume, pardesie, paltoane si reparatii de articole vestimentare. - Croitorie pentru copii: pantaloni, veste, sacouri, costume, si reparatii de articole vestimentare. Croitorie Edera Design Textil  ofera calitate, termene scurte si preturi accesibile.
Daca nu gasesti ceva care sa-ti placa cu adevarat, daca vrei ceva special sau sic, ceva traznit sau ceva cu adevarat unic, daca vrei ceva de bun gust si de calitate....vino la Croitorie Edera Design Textil 

Servicii

Croitorie Edera Design Textil  presteaza servicii de croitorie in Ploiesti la comanda pentru urmatoarele articole vestimentare:
Compleu dama, rochie lunga de zi; rochie scurta de vara, rochie clasica, rochie de seara, rochie de bal; tinute pentru ocazii speciale; pantaloni dama, fusta office, fusta clos; fusta mini; bluza dama; palton dama; accesorii vestimentare; costum barbat; sacou barbatesc, pantaloni stofa, palton barbatesc.
Croitorie pentru femei si reparatii (bluze, fuste, rochii, veste), croitorie pentru barbati si reparatii (pantaloni, veste, sacouri, costume, pantaloni).

Galerie foto