Croitorie Marochinarie Sacele

Nepa's By Raisa

Croitorie Marochinarie Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Sacele: Nepa's By Raisa.

SC NEPA'S Group SRL concepe, produce si comercializeaza articole de marochinarie - posete, genti, portofele, borsete din piele sau material sintetic.

Din continua dorinta de a satisface gusturile si exigentele pietei, suntem preocupati atat de calitatea produselor - fabricate din materie prima de cea mai inalta calitate intr-un stil pur italian, precum si de pastrarea unor preturi accesibile pentru toti clientii.

Procesul de productie se desfăsoara după un sistem modern iar materia prima, respectiv modelele sunt croite si aduse direct din Italia.

Componentele inglobate in realizarea produselor, respectiv piele, căptuseală, salpă, burete, accesorii metalice si fermoarele sunt de cea mai bună calitate, toate fiind produse in Italia.

O parte din productia realizată la Sacele este destinata si exportului in tarile occidentale, respectiv Germania, Olanda, Franta, Austria, Ungaria si altele.

Va invitam sa parcurgeti colectia noastra de produse atat on-line, cat si la magazinul de prezentare. Va asteptam cu drag!

Servicii

Fabricarea de articole de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament

Fabricarea altor articole de imbracaminte si accesorii ( confectii din piele)

Import - export si comercializarea în cadrul obiectului de activitate

Galerie foto