Croitorie Marochinarie Satu Mare

Croitorie Satu Mare

Croitorie Marochinarie Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Satu Mare: Croitorie Satu Mare.

Varietatea costumelor produse de catre noi este in egala masura cu cererea pietii, incepand de la costume business, costume clasice, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separaţi, paltoane şi nu in ultimul rand scurte pentru barbaţi. Confectionam costume incepand de la Talia 0, Talia I, Talia II, (44-58), copii (32-42), 6XL (60-72). Confecţionam paltoane, scurte de barbaţi, scurte pentru tineret gen tunica marimile 38-68.

Materialele din care lucram, sunt alese cu mare grija, intotdeauna facand efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiti producatorii ai Europei. Designerii nostri de asemenea urmaresc schimbarile modei pana la cele mai mici detalii.

Purtand un costum Norberto, aveti garantia succesului, fie in business, fie de ocazie speciala sau in viata de zi cu zi.

Servicii

Confectionam o varietate bogata de costume pentru barbati din peste 40 de feluri de materiale, cu diferite nuante, printre care: negru, bleumarin, gri, bej, maro, crem etc cu sau fara dungi.

Modele

Costum business, cu 1 sau 2 nasturi, din doua sau trei piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, optional vesta)
Costum business slim (cambrat), cu 1 sau 2 nasturi, (sacou un slit sau doua slituri laterale pantaloni, optional vesta)
Costum business slim, cu garnitura aplicata pe guler ,cu 1 sau 2 nasturi, din doua sau trei piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, optional vesta)
Costum clasic, cu 1 -2 sau 3 nasturi, din doua sau trei piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, optional vesta)
Smoking clasic, din tesatura neagra cu papion si brâu de culoarea neagra, rosu sau albastru.
Smoking clasic din tesatura bleumarin, cu papion si brâu de culoare negru, rosu sau albastru
Costum de ocazie, cu 1 -2 sau 3 nasturi, din doua sau trei piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, vesta ,lavaliera si nasturi imbracate)
Costum de ocazie slim, cu 1 sau 2 nasturi, din doua sau trei piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, vesta nasturi imbracate si lavaliera)
Costum pentru mire, cu 1 sau 2 nasturi, din patru piese (sacou un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, vesta, lavaliera si batista)
Costum pentru mire, cu garnitura aplicata pe guler de culoare neagra sau alba, cu sau fara pietre cu 1 sau 2 nasturi, din patru piese (sacou cu un slit sau doua slituri laterale, pantaloni, vesta, lavaliera si batista)
Sacou cu 1 sau 2 nasturi cu un slit sau doua slituri laterale, din diferite tesaturi, cu buzunare aplicate in exterior sau interior cu sau fara cotiera
Sacou de tip sport, cu 1 sau 2 nasturi, cu buzunare aplicate in exterior sau interior cu sau fara cotiera.
Sacou slim cu un slit sau doua, cu 1 sau 2 nasturi cu sau fara cotiera.
Paltoane pentru barbati din stofa,
Paltoane pentru barbati din stofa, cu gluga detasabila
Paltoane pentru barbati din tesatura
Paltoane pentru barbati din tesatura, cu gluga detasabila
Paltoane pentru barbati slim, cu gluga sau fara gluga
Scurte barbati din stofa - cu sau fara gluga
Scurte barbati din tesatur
Scurte pentru barbati gen tunica
Scurte pentru barbati material matlasat
Pantaloni barbati de tip clasic, cu pensa sau fara din diferite tesaturi
Pantaloni slim cu pensa sau fara, din diferite tesaturi
Costume pentru copii
Costume executate la comanda, de marime foarte mare (62-70)