Croitorie Marochinarie Slatina

Kotys Design & Events

Croitorie Marochinarie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Slatina: Kotys Design & Events.

Venim in intampinarea tuturor agentiilor organizatoare de evenimente, restaurantelor, sau altor persoane interesare, cu o oferta pentru huse universale sau standard pentru scaune, esarfe decorative pentru mese si scaune, naproane, fete de masa, fuste pentru mese, huse mese, skirting-uri, etc. Utilizam: saten, crepsaten, tafta lucioasa sau creponata, organza, brocard, minimat, etc.

Compania Kotys Design & Events are ca obiectiv comercializarea elementelor textile utilizate in locatiile de tip Horeca. Pe langa husele pentru scaune, iti punem la dispozitie fete de masa, huse de masa, servetele, naproane si multe altele. in diverse forme, texturi si culori. Scopul firmei noastre este de a te ajuta sa ii oferi restaurantului tau un design deosebit, potrivit evenimentelor, si sa le oferi clientilor tai cele mai frumoase amintiri.Materialele utilizate pentru confectionarea huselor pentru scaunele de restaurant sunt superioare din punct de vedere calitativ : tafta lucioasa, tafta creponata, minimat, damasc, brocard, saten, crepsatin, lycra, catifea, bumbac, spandex, organza. dantela. tulle si altele. Dimensiunile huselor sunt universale sau personalizate in functie de dimensiunile scaunelor. In cazul in care scaunele restaurantului tau nu sunt incluse intre dimensiunile disponibile, Kotys Design & Events va realiza modelul dorit in functie de dimensiunile propuse de tine. Daca iti doresti un model pe care nu il regasesti intre cele propuse de noi, trimite-ne schita modelului si noi il vom realiza pentru tine.
Preturile huselor variaza, in functie de modelul acestora si de materialul utilizat. In plus, ai la dispozitie o gama larga de culori dintre care poti alege nuanta preferata sau chiar combinatii intre mai multe culori. Kotys Design & Events iti ofera, pe langa husele pentru scaune, si esarfe decorative pentru scaune, fete de masa, naproane, servete, ancare,drapaje, etc. Combinate aceste elemente ii vor conferi salii acea ambianta festiva dorita de catre orice organizator.

Galerie foto