Croitorie Marochinarie Targu Frumos

Croitorie Targu Frumos

Croitorie Marochinarie Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Croitorie Marochinarie Targu Frumos: Croitorie Targu Frumos.

Pe strada Stefan cel Mare si Sfant in orasul Targu Frumos din judetul Iasi, Aurora este una dintre primele fabrici de incaltaminte din Romania.

Combinam in crearea produselor noastre utilul cu designul, placerea si confortul oferit de acestea in timpul utilizarii lor pentru ca incaltamintea, fie ea de sezon, de uz zilnic sau pentru ocazii speciale, este de nelipsit din viata cotidiana.

Strategia folosita de noi este una simpla dar de mare efect: aceea de a crea incaltaminte de cea mai buna calitate. Se stie ca incaltamintea din piele naturala este cea mai buna si rezista cel mai mult in timp. Tot cu gandul la nevoile consumatorilor s-au creat ghetele si cizmele din piele, cu interior din blana naturala.

Va invitam sa vizitati in continuare site-ul nostru pentru mai multe informatii despre noi, produsele noastre sau cum ne puteti contacta.
in prezent Societatea Comerciala „AURORA” S.A. Targu Frumos desfasoara activitati de productie si comercializare de incaltaminte cu fete din piele naturala si inlocuitori, pentru copii, femei si barbati. intreaga gama sortimentala de incaltaminte este realizata in sistem de confectii cu talpa aplicata prin lipire. in principiu, procesele tehnologice practicate in prezent sunt utilizate in majoritatea societatilor comerciale de profil din tara. Un beneficiu il constituie garantia calitatii produselor prin certificate valabile minim doua luni de zile, in functie de model.

Servicii

  • Fabricarea incaltamintei;
  • Fabricarea articolelor din blana;
  • Fabricarea articolelor de voiaj, marochinarie si articole de harnasament;
  • Comert cu amanuntul al incaltamintei si articolelor din piele, in magazine specializate;
  • Comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei;
  • Comert cu amanuntul al produselor textile, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, chioscuri, piete.

Galerie foto